Prijs

€ 0,00 -€ 14,00

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 13,85
  Minimale bestelling: 1
  Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 13,85
 • Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 69,95
  Minimale bestelling: 1
  Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 69,95
 • Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 26,95
  Minimale bestelling: 1
  Wandbord

  Wandbord

  Vanaf € 26,95
Per page:

Wandborden

Gebruik van wandborden:

De wandborden kunnen vaak gebruikt worden voor de sier aan de muur, bij sommige wandborden is het mooi om er een spreuk erop te laten drukken, uiteraard is de keuze aan u en ook mag u indien u dit wilt zelf bepalen wat erop komt. De wandborden heb je in onze assortiment in verschillende vormen en materialen. Ook zijn de wandborden een prima cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag. Dus een wandbord maken kan hiermee aardig goed door middel van eigen bedachte bedrukking.

Speciale wandborden:

In onze assortiment staan twee belangrijke wandborden. Eén die gebruikt kan worden voor een huwelijk en één die gebruikt kan worden voor een geboorte van een kind. Het wandbord voor een huwelijk is ideaal om weg te geven bij een bruiloft, het voordeel is als u dit speciale wandbord weggeeft dat de mensen die net getrouwd zijn, dit cadeau over twintig jaar nog niet vergeten zijn. Hebt u interesse in dit wandbord dan verwijs ik u graag hierna:

Huwelijksbord

Uiteraard is het wandbord ook voor het net getrouwde stel een mooi ding om aan te schaffen.

Bij een wandbord voor een geboorte van een kind, is het mooie wandbord om te geven aan de ouders waar van het kind net geboren is. Omdat het wandbord dan symbool gaat staan voor de geboorte van het kind zullen de ouders hiervan u ontzettend dankbaar zijn, voor meer informatie over dit speciale wandbord, zou u hier even naar kunnen kijken:

Geboortebord

Natuurlijk is het ook een wandbord wat geschikt is om zelf te kopen. Ook is een mooie houten wandbord geschikt om te hebben.

Wandbord kopen:

Lijkt het u mooi om een stuk kunst aan de muur te hebben? Kijk dan als u wilt even tussen de verschillende wandbord modellen op onze webshop!