Contact

Over ons

Koninklijke onderscheiding voor oprichter Sportprijzenonline.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Normaal verkoopt Wim Huisman, oprichter Sportprijzenonline.com, sportmedailles en sportprijzen. Nu heeft de eigenaar zelf een lintje gekregen. Dit is niet zomaar een lintje, een Koninklijke onderscheiding voor zijn inzet als vrijwilliger in Siddeburen!

Wim is van 1972 tot heden bestuurslid van en vrijwilliger bij vv Siddeburen. Hij floot als clubscheidsrechter meer dan 1500 wedstrijden. Daarnaast is Wim al 15 jaar bestuurslid van de Vereniging Dorpsbelangen Siddeburen Vooruit, waar hij medeorganisator is van de jaarlijkse fiets-en wandelvierdaagse en vele andere activiteiten die de leefbaarheid van het dorp Siddeburen in stand houden en waar mogelijk, vergroten.

Passie voor sport

Mede door al zijn ervaring en passie voor sport is Wim begonnen met  het verkopen van Sportprijzen , uiteindelijk is deze webshop daar een resultaat van.

Sportprijzenonline.com is specialist op het gebied van Sportprijzen en bijbehorende sportprijzen. Sportprijzenonline.com  levert zeer voordelige sportprijzen uit een uitgebreid sportprijzenassortiment aan (sport)verenigingen, clubs, bedrijven en particulieren.

Bedankt voor uw bezoek aan www.sportprijzenonline.com ! Wanneer u tevreden bent of ontevreden bent, zou u dan zo vriendelijk willen zijn een beoordeling voor ons achter te laten? Dit kan door hier te klikken.

Wim Huisman